Hermes Group är ett av Sveriges Gasellföretag 2019 med en tillväxt på hela 335% mellan 2015-2018. Det innebär det 79e mest snabbväxande företaget i Stockholms län av 410 gasellföretag och även det snabbast växande eventföretaget i Stockholm på 3 år.

Jag är oerhört stolt, glad och tacksam över det fantastiska team som gjorde detta möjligt: Rebecca Pettersson, Lisa Carnbrand, Vianei Hermes, Frida Spångberg & Emelie Valdés Tiiro samt alla talanger och konsulter som är en del av oss på Hermes Group. Det vi har åstadkommit, upplevt och lärt oss under dessa år är magiskt!

Nu fortsätter vi vår resa framåt genom att aktivt ta ansvar kring hållbarhet och vår värld. Vi vill förändra branschen och vara ett gott exempel på att man i alla led kan arbeta så hållbart som möjligt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer inom och utanför Sverige att erbjuda hållbara lösningar samtidigt som vi påverkar våra kunder att göra bättre val. Läs mer om våra hållbarhetspolicys på vår hemsida. Vi kommer att fortsätta skapa unika upplevelser som berör utan att detta sker på bekostnad av vår planet. Genom detta bidrar vi till långsiktigt hållbara och engagerade individer & organisationer och till en bättre värld!

#digasell2019 #gasellföretag

All rights reserved Hermes Group