Vi förbereder oss för ett spännande och nytänkande sätt att ta företagsresan med tåg till Europa! Vi följer noga utvecklingen av nya tågförbindelser från Sverige till Europa. Stora förändringar sker just nu både inom Europa och i Sverige där tågbolagen vill göra det enklare och snabbare att kunna ta sig till Tyskland med hjälp av nattåg mellan Stockholm och Skåne.

Hamburg och Berlin är två avgörande städer och delmål för att resa vidare ut i Europa. Det går fler och fler direktavgångar till flera av Europas större städer med både nattåg och dagtåg.

Restiden Stockholm-Hamburg blir cirka 10–12 timmar och Stockholm-Berlin ca 16 timmar beroende på avgångar. Väljer man nattåget från Stockholm är många av restimmarna sovtid. Som en jämförelse är en resa till Berlin lika lång resväg som att ta nattåget mellan Stockholm och Abisko – en destination som har blivit ett allt mer intressant resmål senaste året bland svenskar. 

Vi utvecklar just nu olika reseupplevelser där vi tar nattåget till Hamburg eller Berlin och sedan vidare ut med snabbtåg till några av Europas trevliga städer. Vi kommer att erbjuda företagsresor till många intressanta resmål i Europa som Tyskland, Belgien, Tjeckien, England, Frankrike, Schweiz och Österrike m.fl. Vi konfererar, jobbar och upplever på resvägen och framme på destinationen möts vi av kulturupplevelser, aktiviteter, äventyr och god mat & dryck! Tänk att från Berlin kan man ta sig till Prag på bara 4,5 timmar!

Detta är inte bara ett hållbart resesätt. Det är också ett kul och nytänkande sätt att resa på och som kommer att ge oss nya sätt att lära känna varandra närmre och inte minst uppleva mer och njuta av de vackra vyerna från tågfönstret innan äventyret väntar på plats.

Med nyfikenhet ser vi fram emot att ta oss an företagsresan på nya spännande sätt! Vi håller er uppdaterade!

Anna Hermes, VD Hermes Group

4 Comments

All rights reserved Hermes Group