The beginning of a brand new chapter!

Vi har fått vara med på en stor resa för Officemanagement som efter 30år blev AVOKI
Att som eventbolag få ett så ärorikt uppdrag som att skapa launchen av ett bolags nya identitet och början på något nytt, är vi beyond tacksamma över. Wow!
 
Vi samlade 350 medarbetare från Officemanagement som tillsammans fick uppleva ”the beginning of a brand new chapter” och bli 350 medarbetare på Avoki! 
 
Vi vill gärna dela med oss av dagen då vi är så stolta över att ha fått skapa detta för kunden otroligt viktiga dag och stora event.. 
 
Tidigt fredagmorgon öppnade dörrarna till SPACE; en perfekt venue för detta tillfälle med senaste teknologin för bild, ljud & ljus, mitt i city. Och BAAM vad bra det blev! Alla fick börja lära känna företagets nya identitet, nya feel och nya look. 
 
Efter en god energirik lunch leddes alla av DJ, en walking act, ut på stan för att enas i det nya varumärket och se sitt namn på husfasaden mitt vid Sergels Torg. Stort!
 
På väg med bussar mot dagens andra venue fick alla fortsätta undersöka allt det nya och bonda med kollegor med hjälp av gamification, en partner challenge. Ett utmärkt sätt för Avoki att jobba ihop med sina samarbetspartners. 
 
Destinationen var det makalöst fina STEAM HOTEL i Västerås. Vi genomförde en total take over på hela hotellet och bussresans gamification fortsatte i olika delar av den vackra byggnaden som utsmyckats med Avokis namn.
 
Dag blev kväll och en spännande experience dinner väntade. Men först: Awards! Företaget lyfte fram medarbetare på ett spektakulärt och fint sätt på scen. Att kreera ett scenprogram är bland det bästa vi vet och denna kväll höll vi inte tillbaka! Under och efter middagen intogs scen av DJ & flera artister så som Danny Saucedo. 
 
Avokies kan det här med att fira, time for celebration! När middagen avslutats, minglades det bland barer och fotobås tills klockan slog ”EFTER-FEST”! Det bar av upp till 18:e våningen där DJ och artist höjde den redan höga stämningen och natten fylldes med skratt, dans och en härlig känsla av att något nytt och stort just hade hänt!
 
Ett komplext event med många delar, parametrar och ideér där allt måste klaffa. Vi är stolta över vårt team som jobbade hårt för att uppnå visionen; våra producenter, projektledare, tekniker, kreatörer, värdinnor, logistisk ledare och samtliga som bidragit inom Hermes Group. Det är svettigt, pirrigt, stressigt och fantastiskt roligt!
 
Tack Avoki för ett oförglömlig uppdrag! 
Avoki Officemanagement

All rights reserved Hermes Group