Vi fortsätter vår upplevelseresa och tar oss söderut och upplever mötesmöjligheterna i Skåne. Förutom närheten till mötespulsen i Helsingborg, Malmö och Köpenhamn kan vi uppleva de ljuva slätterna, vidsträckta sädesfälten och stränderna i sydvästra Skåne och inte minst paradiset Österlen i sydöstra Skåne. 

På stigar till fots, på cykel eller häst kan vi skapa ett äventyr tillsammans. I grupper kan vi tälta, cykla mountainbike, surfa, klättra, och uppleva kustens charmiga fiskebyar och testa på fiskelyckan och mycket mer.

Har ni tänkt vilka positiva effekter det kan ge för teamet och företaget att välja mer utmanande, äventyrliga och upptäckande upplevelser tillsammans? Det skapar mer utrymme för nära samarbete och problemlösning. Samtidigt ökar välbefinnandet när vi rör oss och när vi får känna spänning och tänja på vissa gränser.

I Skåne finns 3600 kilometer av södra Sveriges finaste leder som tar sig igenom djupa skogar till storslagna kustremsor. Det går att anpassa svårighetsgraden utifrån gruppen. Ta er fram och stanna på utvalda platser och kombinera med olika utmanande och roliga aktiviteter. Övernatta i tält eller i stugor vid idylliska fiskebyar och toppa upplevelsen!

Inspireras mer av södra Sverige här: https://youtu.be/Ju35_f_O0UE

Jorden i sydvästra Skåne hör till de bördigaste i världen, något som också präglar matkulturen med många gårdsbutiker med närodlad och ekologiskt producerad mat. Kombinera resan med att besöka dessa utvalda gårdar och få äkta smakupplevelser på köpet. 

Hör av er om ni vill diskutera olika upplägg för både små och större grupper. De viktigaste nu är inte vad vi gör utan att vi gör något!

Anna Hermes, VDAll rights reserved Hermes Group