Vi är stolta över att välkomna Malin Paradis till Hermes Group som Key Account Manager och Head of Communication.

Malin är en beprövad projektledare inom eventbranschen och har stor erfarenhet av globala arrangemang och världsmöten. Hon har varit verksam inom mötesindustrin de senaste åtta åren och kan bidra med stor kunskap speciellt inom varumärkesbyggande och medarbetarengagemang. Malin är en målorienterad, orädd och kreativ person som älskar människor. I sitt yrke drivs hon av att influera andra och att skapa förändring.

Malin kommer att vara en otrolig tillgång till oss som Key Account Manager genom att fortsätta utveckla nya koncept och lösningar kring våra projekt. Hon är lyhörd och nytänkande kring både digitala och fysiska möten. Malin kommer att upprätthålla kontakten med befintliga kunder samtidigt som hon kommer att arbeta fram ett ömsesidigt partnerskap med våra relationer. 

Som head of Communication kommer Malin att arbeta med både Hermes Groups egna interna och externa kommunikationskanaler såväl som att lyfta strategiarbete inom kommunikation och marknadsföring som ökar försäljning och kundlojalitet hos våra kunder. Vi vill öka värdet mot våra kunder genom att skapa engagemang och nyfikenhet genom att lyfta kommunikationen i alla led, samtidigt som vi vill etablera en stark hållbarhetskommunikation. 

På fritiden spenderar Malin mycket tid med familj och vänner och tankar ny energi genom att träna. Malin har tidigare varit konståkerska på elitnivå där hon i ung ålder fick lära sig att disciplin och hårt arbete leder till resultat, något som är lika viktigt i hennes arbetsliv idag.

All rights reserved Hermes Group